U srijedu i četvrtak, 11. i 12. 09., od 09:00 do 16:00 sati, održat će se dvodnevna radionica o upravljanju projektnim ciklusom i pisanju prijedloga projekta za EU fondove. Radionica će biti održana u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka.

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 09. 09., u 12:00 sati.

Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/62

Cilj ove radionice je upoznati sudionike radionice s dokumentacijom potrebnom za prijavu prijedloga projekata za sredstva iz EU fondova te postići elementarnu razinu uvježbanosti sudionika u formuliranju interventne logike projekta i opisivanja pojedinih dijelova prijedloga projekta (opis potreba/problema, opći i specifični ciljevi, aktivnosti i rezultati, pokazatelji, svrha i opravdanost projekta, održivost projekta). Uz navedeno, sudionici radionice će biti upoznati s administrativnim zahtjevima pri izradi i predaji projektnog prijedloga te će dobiti osnovne informacije o izradi projektnog proračuna.

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

 

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Skip to content