U četvrtak, 03.10., od 09:00 do 16:00 sati, održat će se radionica o partnerstvu/suradnji organizacija civilnoga društva s javnim sektorom. Radionica će biti održana u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka.

Rok za prijavu na radionicu ističe u utorak, 01. 10., u 14:00 sati. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/75

Cilj ove radionice je upoznati sudionike radionice s koracima za uspostavljanje kvalitetnog partnerskog odnosa organizacija civilnoga društva s javnim sektorom, te oblicima, prilikama i izazovima u izgradnji partnerskih odnosa između dva sektora. Uz navedeno, posebna pažnja bit će posvećena i izgradnji partnerstva organizacija civilnoga društva s javnim sektorom u pripremi i provedbi projekta projekata financiranih iz EU fondova.

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Skip to content