Ako ste se prilikom popunjavanja obrazaca za prijavu projekta susreli s pitanjem „Provodite li neki od sustava kvalitete za neprofitne organizacije?“ ili „Imate li uveden sustav kvalitete djelovanja?“, i niste baš bili sigurni što i kako odgovoriti, ili možda planirate započeti s uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom u vašu organizaciju, ili vas jednostavno zanima kvaliteta rada u vašoj organizaciji nemojte propustiti radionicu o sustavu kvalitete u organizacijama civilnoga društva.

Što je kvaliteta, čemu upravljanje kvalitetom u organizacijama civilnoga društva, kako uvesti i primjenjivati Sustav upravljanja kvalitetom OK2015 u organizacijama civilnoga društva ključna su pitanja na koja ćemo odgovoriti na trosatnoj radionici na Zoom-u, u četvrtak, 26.10., od 10:00 sati.

Radionicu će voditi SMART-ove trenerice i izvršne ko-direktorice Slađana Novota i Zvijezdana Schulz Vugrin.

Broj sudionika/ca je ograničen na 20.

VAŽNO: Mole se zainteresirani/e da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima/ama radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Sve/i prijavljene/i po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 23.10., do 12:00 sati, a prijaviti se možete brzo i lako na https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=409

Radionica se provodi u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Provedbu programa financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

 

 

Skip to content