Provodite li neki od sustava kvalitete za neprofitne organizacije? Imate li uveden sustav kvalitete djelovanja? Koja je organizacijska struktura  vaše udruge? Doprinosi li vaš projekt promicanju načela dobrog upravljanja? Ako ste se susreli s ovim ili sličnim pitanjima u obrascima za prijavu projekata, a niste baš bili sigurni što i kako odgovoriti na njih, ili planirate započeti s uvođenjem sustava upravljanja kvalitetom u vašu organizaciju, ili razmišljate o promjeni organizacijske strukture vaše organizacije ove dvije radionice mogle bi vam biti i zanimljive i korisne.

U srijedu i četvrtak, 03. i 04. 07., od 09:00 do 16:00 sati, održat će se dvije jednodnevne radionice o upravljanju kvalitetom i dobrom upravljanju u organizacijama civilnoga društva. Radionice će biti održane u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka.

Rok za prijavu na obije radionice je ponedjeljak, 01. 07., do 15:00 sati.

Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://www.financijskepodrske.hr/home/events

Zbog povezanosti sadržaja i tema preporučuje se prijava i sudjelovanje na obje radionice!

Radionice će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica „Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva“

Srijeda, 03. 07., od 09:00 do 16:00 sati

Cilj ove radionice je upoznati sudionike radionice s konceptom kvalitete i Sustavom upravljanja kvalitetom OK2015. Uz navedeno, na radionici će biti predstavljeni postupak i koraci za uvođenje Sustava upravljanja kvalitetom OK2015 u organizaciju te proces samoprocjene i uloga radne skupine za kvalitetu u tom procesu.

Radionica „Modeli učinkovitoga unutarnjeg ustrojstva upravljanja i djelovanja organizacija civilnoga društva“

Četvrtak, 04. 07., od 09:00 do 16:00 sati

to je dobro upravljanje? Koja je razlika između vođenja, upravljanja i rukovođenja u organizacijama civilnoga društva? Kakve organizacijske strukture može uspostaviti? Koji model upravljanja organizacijom odabrati? Kako Sustav upravljanja kvalitetom OK2015 može doprinijeti dobrom upravljanju i rukovođenju u organizacijama civilnoga društva? neka su od pitanja o kojima će biti govora na radionici o modelima učinkovitoga unutarnjeg ustrojstva upravljanja i djelovanja organizacija civilnoga društva.

Radionice se provode u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjene su udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content