Cilj ove radionice je predstaviti pojam društvenog kapitala te utvrditi kako različite organizacije mogu doprinijeti povećanju razine društvenog kapitala lokalne zajednice i, istovremeno, podržati vlastiti razvoj, povećati učinkovitost rada te osnažiti svoj utjecaj u lokalnoj zajednici kroz moguće konkretne aktivnosti i projekte u tom području. U drugom dijelu radionice posebna pažnja bit će posvećena definiranju ključnih koraka, oblika, prilika i izazova za uspostavljanje i razvoj unutarsektorske i međusektorske suradnje i partnerstva.

Radionica će se održati u četvrtak, 14.4., od 10:00 do 13:00  sati, na cloud platformi Zoom.

Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici.

Broj sudionika na radionici je ograničen a rok za prijavu je 12.4. Prijavu je moguće izvršiti na https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=289.

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok iz Udruge za razvoj civilnog društva SMART.

Radionica se provodi u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Provedbu programa financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

 

Skip to content