Pozivamo vas na online radionicu o projektnom menadžmentu  pod nazivom „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“ koja će se održati u srijedu, 29. 04. od 09:00 do 11:00 sati!

Cilj radionice je upoznati sudionike sa svrhom i osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta te ulogom i odgovornostima projektnog menadžera u provedbi projekata i upravljanju vremenom, kvalitetom  i novcem. Znanja i vještine stečena na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijoj provedbi sadašnjih i budućih projekata.

Rok za prijavu na radionicu ističe u nedjelju, 26. 04., u ponoć. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/124. Broj sudionika je ograničen na 20 osoba.

Radionica će se održatI na cloud platformi Zoom koja omogućava visoku razinu audiovizualne interakcije i komunikacije između voditelja radionice i sudionika, dijeljenje dokumenata i ekrana, ploče za pisanje i prezentiranje, te aktivno uključivanje sudionika u radionicu putem različitih funkcionalnosti platforme koje omogućavaju provedbu individualnih i grupnih vježbi i drugih aktivnosti (chat, ankete, rad u malim grupama i slično).

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu, dobiti će elektronskom poštom poveznicu za pristupanje radionici te poveznicu na radni materijal koji će olakšati korištenje spomenute platforme i sudjelovanje na radionici. Preporuka je da se na platformu (i radionicu) sudionici uključe putem računala na kojem je prethodno instalirana Zoom desktop aplikacija koja se besplatno može preuzeti na https://zoom.us/ iako se platformi i radionici može pristupiti i putem web preglednika na računalu ili pametnog telefona.

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content