Pozivamo vas na online radionicu o praćenju i vrednovanju pod nazivom „Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva“, koja će se održati u četvrtak, 28.05., od 09:00 do 12:00 sati.

Jeste li se našli u situaciji da propitujete što pratite, a što vrednujete kod vaših projekata, programa, vašeg djelovanja? Ili ste se pitali što i kako napisati u dijelu prijavnog obrasca u kojem se traži „opis načina na koji će se pratiti i vrednovati rezultati projekta i njegov utjecaj na ispunjavanje ciljeva Poziva, uz navođenje kvantitativnih i kvalitativnih pokazatelja i metoda koje se planiraju koristiti“? Ako jeste, ova radionica prava je prilika da saznate što je svrha praćenja i vrednovanja, koje metode možete koristiti u vašem radu, kako izgleda monitoring plan… Znanja i vještine stečene na radionici pomoći će vam u kvalitetnijem praćenju i vrednovanju projekata, ali i cjelokupnog organizacijskog rada.

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 18. 05., u 12:00 sati a prijaviti se možete na mrežnoj stranici Financijske podrške: https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/129.

Broj sudionika radionice ograničen je na 20 osoba.

Radionica će se održati na cloud platformi Zoom koja omogućava visoku razinu audiovizualne interakcije i komunikacije između voditelja radionice i sudionika, dijeljenje dokumenata i ekrana, ploče za pisanje i prezentiranje, te aktivno uključivanje sudionika u radionicu putem različitih funkcionalnosti platforme koje omogućavaju provedbu individualnih i grupnih vježbi i drugih aktivnosti (chat, ankete, rad u malim grupama i slično).

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobit poveznicu za pristupanje radionici te poveznicu na radni materijal koji će olakšati korištenje spomenute platforme i sudjelovanje na radionici. Preporuka je da se na platformu (i radionicu) sudionici uključe putem računala na kojem je prethodno instalirana Zoom desktop aplikacija koja se besplatno može preuzeti na https://zoom.us/ iako se platformi i radionici može pristupiti i putem web preglednika na računalu ili pametnog telefona.

Radionicu će voditi Igor Bajok i Tamara Fabac.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content