U srijedu, 16. 06., od 10:00 do 14:00 sati, na cloud platformi Zoom bit će održana radionica „Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva?“.

Cilj radionice je upoznati sudionike/ce s postupkom strateškog planiranja te ključnim tehnikama i alatima koji se u tom procesu koriste. Sudionici/e će kroz radionicu biti upoznati/e s osnovnim elementima i strukturom strateškog i operativnog plana. Posebna pažnja bit će posvećena utvrđivanju vizije, misije i strateških smjernica organizacije te analizi unutarnjeg i vanjskog okruženja u kojem organizacija djeluje. Nakon ove radionice sudionici/e će lakše unutar svojih organizacija donijeti odluku da li, kada i kako strateški planirati te će biti upoznati/e sa svim ključnim koracima koje je potrebno poduzeti kako bi se razvio i izradio kvalitetan i koristan strateški plan.

VAŽNO: Mole se zainteresirani/e da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima/ama radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Sve/i prijavljene/i po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Broj sudionika/ca je ograničen na 25.

Rok za prijavu na radionicu ističe u petak, 11.06., u 10:00. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:

https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=217

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content