Pozivamo vas na konferenciju “Suradnja akademske zajednice i civilnog društva za održivi razvoj” koja će se održati uživo 27. listopada 2023. s početkom u 11 sati u Napretkovom kulturnom centru (Bogovićeva 1, Zagreb). Događanje organiziramo kao dio projekta SUSTINEO-Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost.

Na konferenciji ćemo predstaviti rezultate triju provedenih znanstvenih istraživanja; Upravljanje održivim razvojem u RH; Potencijal socijalnih inovacija za održivi razvoj u hrvatskom kontekstu i Iskustvo lokalnog razvoja vođenog zajednicom na primjeru LAG-ova. Temeljem ispitivanja javnog mnijenja i provedenih znanstvenih istraživanja, izrađeno je šest smjernica za razvoj javnih politika o kojima će se govoriti tijekom panel rasprave Kako pridonijeti postizanju održivog razvoja u Hrvatskoj?.

Detaljan program konferencije te rok za prijavu i način prijave možete pronaći na ovoj poveznici:  https://www.odraz.hr/novosti/odraz-ove-vijesti/poziv-na-konferenciju-suradnja-akademske-zajednice-i-civilnog-drustva-za-odrzivi-razvoj/?fbclid=IwAR2MKqShVjfBvqnJI4CatVqhbK6npEhfdIRVK3GJJ9uG6IkR_vXgJgb7AQY .

 

Završna konferencija je organizirana kao dio aktivnosti projekta SUSTINEO. Više o projektu SUSTINEO-Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost pročitajte OVDJE.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost ODRAZ-a.

Skip to content