Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva otvorila je prijave na dvodnevnu online radionicu “Uvod u upravljanje volonterskim programom” koja će se održati 13. i 14. rujna 2021., od 10 do 13 sati, a održat će ju SMART kao suradna organizacija Zaklade.
Prijave su otvorene do 9. rujna 2021. putem sljedeće poveznice . Ukupan broj sudionika je 20, a prijave su otvorene za sudionike iz cijele Hrvatske, pa predlažemo da požurite s prijavom ako želite sudjelovati.
Cilj ove uvodne radionice je upoznati sudionice/ke s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji, u skladu s Ciklusom upravljanja volonterskim programom. Sudionicima će biti prezentiran zakonski okvir u RH vezan za volonterstvo te sva potrebna dokumentacija koja je potrebna za uspješno upravljanje volonterskim programom. Sudionici će biti upoznati s primjerima dobre prakse u ovome području te će dobiti primjere dokumentacije kako bi uspješno uspostavili i upravljali volonterskim programom svoje organizacije.
Radionici mogu pristupiti sudionici koji imaju adekvatnu opremu za neometano praćenje, sudjelovanje u zadacima i komuniciranje s voditeljicama i ostalim sudionicima – računalo (laptop/tablet). Radionica će se provesti na platformi Zoom.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Skip to content