Prva, dvodnevna radionica o upravljanju projektnim ciklusom, procjeni potreba u lokalnoj zajednici i pisanju prijedloga projekta za EU fondove održat će se u srijedu i četvrtak, 26. i 27. 02., u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, na Školjiću (Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka), od 09:00 do 16:00 sati! Prijave za ovu radionicu otvaraju se 10.02., u 08:00 sati na portalu https://www.financijskepodrske.hr/home/events, a rok za prijavu je 20. 02., do 16:00 sati. Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok.

Broj sudionika na radionicama je ograničen na 15 pa vas molimo da se prijavljujete kada i ako ste sigurni da ćete moći sudjelovati na radionici.

Radionice su namijenjene predstavnicama i predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja sa sjedištem u Primorsko-goranskoj i susjednim županijama („Jugozapadna Hrvatska“) na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, koje/i uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području koje se obrađuje na radionicama.

Ako pozive na radionice i podsjetnike na rok za prijavu na radionice želite dobivati mailom prijavite se na SMART-ov newsletter ovdje: https://www.smart.hr/newsletter/ .

Detalji o svakoj od radionica, datumi održavanja i prijavni obrasci za sudjelovanje bit će dostupni na „Financijskim podrškama“, a najave ćemo objavljivati i na našoj Facebook i internetskoj stranici.

Skip to content