Radionica “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva” će biti održana u četvrtak, 19.11., od 09:00 do 12:00 sati, na cloud platformi Zoom-u.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici/e radionice bit će u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja te će biti upoznati s vještinama i osobinama koje bi trebale imati osobe koje se bave prikupljanjem sredstava.

Rok za prijavu na radionicu ističe u petak, 13.11., u 14:00 sati.

Prijavu je moguće izvršiti na https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=167

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content