U četvrtak, 19.09., od 09:00 do 16:00 sati, održat će se radionica o projektnom menadžmentu pod nazivom „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“. Radionica će biti održana u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka.  Rok za prijavu na radionicu ističe u utorak, 17.09., u 14:00 sati. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške: https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/67

Cilj radionice „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“ je upoznati sudionike radionice sa svrhom te s osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta (upravljanje vremenom, novcem i kvalitetom). Uz navedeno, na radionici će biti govora o ulozi projektnog menadžera u provedbi projekta te će biti pojašnjena veza između projektnog menadžmenta i uspješne pripreme i provedbe projekta te opisnog i financijskog izvještavanja o provedbi projekta.

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Skip to content