Na koje sve načine organizacije civilnoga društva uključuju i mogu uključivati građane u svoj rad? Što građani misle o tome, i radu organizacija civilnoga društva? Zašto je to bitno? Što možemo napraviti da više i bolje uključujemo građane u rad udruga? Neka su od pitanja kojima ćemo se baviti na četrnaestoj i posljednjoj ovogodišnjoj radionici u okviru Programa regionalnog razvoja.

Radionica će se održati u četvrtak, 21. 11., od 09:00 do 16:00 sati u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade, Ulica žrtava fašizma 2, Rijeka.

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 18. 11., u 16:00 sati. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://www.financijskepodrske.hr/home/prikaz_radionice/event/95

Radionicu će voditi Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Skip to content