Tko sve, zašto i kako zagovara za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama ključna su pitanja na koja ćemo odgovoriti na radionici koja će biti održana na Zoom-u, u četvrtak, 23.11., od 10:00 do 13:00 sati.

Radionica je namijenjena osobama bez ili s malo iskustva u zagovaranju. Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici.

Rok za prijavu je 20.11., a prijaviti se možete brzo i lako na https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=413

Radionicu će voditi Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content