U četvrtak, 29. 04., od 10:00 do 13:00 sati, održat će se online radionica o projektnom menadžmentu pod nazivom „Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora“.

 

Cilj radionice je upoznati sudionike sa svrhom i osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta te ulogom i odgovornostima projektnog menadžera u provedbi projekata i upravljanju vremenom, kvalitetom  i novcem. Znanja i vještine stečena na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijoj provedbi sadašnjih i budućih projekata.

 

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 26. 04., u podne. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=206.

Broj sudionika je ograničen na 25.

 

VAŽNO: Radionica u trajanju od 180 minuta (uključujući pauzu) održat će se na cloud platformi Zoom.

Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

 

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

 

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

 

Skip to content