U četvrtak, 01.07., od 09:00 do 12:00 sati, na cloud platformi Zoom, bit će održana radionica „Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva“.

Cilj online radionice „Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva“ je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici/e radionice bit će u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja.

Radionica je namijenjena osobama bez ili s malo iskustva u u prikupljanju sredstava.

VAŽNO: Mole se zainteresirani/e da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima/ama radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Sve/i prijavljene/i po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Broj sudionika/ca je ograničen na 25.

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 28.06., u 10:00. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:

https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=221

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content