U četvrtak, 29.06., od 10:00 do 13:00 sati, na cloud platformi Zoom, bit će održana radionica „Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva“.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici/e radionice bit će u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja.

Radionica je namijenjena osobama bez ili s malo iskustva u u prikupljanju sredstava.

VAŽNO: Mole se zainteresirani/e da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima/ama radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Sve/i prijavljene/i po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Broj sudionika/ca je ograničen na 20.

Rok za prijavu je u ponedjeljak, 26.06., do 10:00 sati. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške: https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=394.

Radionica se provodi u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Provedbu programa financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Skip to content