U četvrtak, 27. 05., od 10:00 do 14:00 sati, na cloud platformi Zoom bit će održana radionica „Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva“.

Cilj radionice  je upoznati sudionike sa svrhom praćenja (monitoringa) i vrednovanja (evaluacije) projekata i programa organizacija civilnoga društva. Također, tijekom online radionice sudionici će biti upoznati s različitim metodama koje se koriste za praćenje i vrednovanje projekata i programa organizacija civilnog društva te sa sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan).

Znanja i vještine stečene na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijem praćenju i vrednovanju projekata, ali i cjelokupnom radu organizacije.

VAŽNO: Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Broj sudionika je ograničen na 25.

Rok za prijavu na radionicu ističe u ponedjeljak, 24. 05., u ponoć. Prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške:  https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=212.

Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Zahvaljujemo se na iskazanom interesu, radionica je popunjena te daljnje prijave više nisu moguće!

 

Skip to content