U utorak, 09.05., od 10:00 do 13:00 sati, na cloud platformi Zoom bit će održana radionica „Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva“.

Cilj radionice je upoznati sudionike sa svrhom praćenja (monitoringa) i vrednovanja (evaluacije) projekata i programa organizacija civilnoga društva. Također, tijekom radionice sudionici će biti upoznati s različitim metodama koje se koriste za praćenje i vrednovanje projekata i programa organizacija civilnog društva te sa sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan).

VAŽNO: Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Rok za prijavu na radionicu je u petak, 05. svibnja a prijavu je moguće izvršiti na mrežnoj stranici Financijske podrške: https://esfplatforma.civilnodrustvo.hr/ESFPlatforma/events/detalji?rad=384.

Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Provedbu programa financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Skip to content