Pozivamo vas na online info radionicu o programu „Civic Europe Idea Challenge” koja će se održati u petak, 24. 04., od 11:00 do 12:00 sati.

Program „Civic Europe“ je inkubator za lokalne građanske inicijative, organizacije i pojedinke/ce u Srednjoj, Istočnoj i Južnoj Europi kojeg provode MitOst e.V. i Sofia Platform uz financijsku podršku Stiftung Mercator.

Kroz program „Civic Europe“ i poziv „Idea Challenge“ akterima civilnoga društva iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Grčke, Mađarske, Italije, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Španjolske pruža se financijska i mentorska podrška za provedbu njihovih projektnih ideja. Ukupno se financira 15 lokalnih projekata s najvećom pojedinačnom potporom od 50.000 EUR. Natječaj za projektne ideje je otvoren do 27. svibnja 2020. Više na https://civic-europe.eu/.

Na radionici će biti predstavljeni program „Civic Europe Idea Challenge“ i ciljevi koji se žele postići tim programom te postupak prijave i ključni kriteriji za odabir projektnih ideja, a sudionici/ce će moći postavljati pitanja u svezi programa.

Program će ukratko predstaviti Iliyana Gräbner, voditeljica programa „Idea Challenge“, a info radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok iz Udruge SMART.

Info radionica će se održati na cloud platformi Zoom koja omogućava visoku razinu audiovizualne interakcije i komunikacije između voditelja radionice i sudionika. Prijaviti se možete putem poveznice prijavnica najkasnije do četvrtka 23.04. u 12:00 sati. Broj sudionika/ica na radionici je ograničen na 25 osoba.

Dijelovi radionice će se održati na engleskom jeziku pa je za praćenje potrebno razumijevanje engleskog jezika dok će se pitanja moći postavljati i na hrvatskom jeziku.

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu, dobiti će elektronskom poštom poveznicu za pristupanje info radionici. Preporuka je da se na platformu (i radionicu) sudionici uključe putem računala na kojem je prethodno instalirana Zoom desktop aplikacija koja se besplatno može preuzeti na https://zoom.us/ iako se platformi i radionici može pristupiti i putem web preglednika na računalu ili pametnog telefona.

Radujemo se vašem sudjelovanju!

Skip to content