U četvrtak i petak, 29. veljače i 1. ožujka, od 10:00 do 13:00 sati, na Cloud platformi Zoom bit će održana radionica „Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici“

Cilj radionice je upoznati sudionike s pojmom i fazama upravljanja projektnim ciklusom te značajem procjene potreba u zajednici kao podlogom za utvrđivanje relevantnih i svrhovitih strateških, programskih i projektnih ciljeva i aktivnosti njihovih organizacija. Kroz radionicu će sudionici steći osnovna znanja i vještine o metodama procjene potreba te o utvrđivanju intervencijske logike projekta.

Broj sudionika na radionici je ograničen a rok za prijavu je 27. veljače 2024. godine do 10:00 sati. Prijavu je moguće izvršiti na https://www.financijskepodrske.hr/events/prijava?rad=169

Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici.

Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok

Radionica se provodi u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj. Provedbu programa financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Skip to content