Novi ciklus radionica u okviru programa „Regionalni razvoj civilnoga društva i lokalnih zajednica“ započeli smo s dvodnevnom online radionicom pod nazivom “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici” koja je održana 15. i 16. veljače  na Cloud platformi Zoom.

Cilj radionice je bio upoznati sudionike s pojmom i fazama upravljanja projektnim ciklusom te značajem procjene potreba u zajednici kao podlogom za utvrđivanje relevantnih i svrhovitih strateških, programskih i projektnih ciljeva i aktivnosti njihovih organizacija. Kroz radionicu su sudionici stekli osnovna znanja i vještine o metodama procjene potreba te o utvrđivanju intervencijske logike projekta.

Radionicu su vodili Igor Bajok i Tamara Fabac.

Slijedeća po redu će biti radionica “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici” koja će se održati u četvrtak, 16.3., također na Cloud platformi Zoom.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content