U petak, 01.07., je održana online radionica pod nazivom „Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva” na Cloud platformi Zoom.

Cilj radionice je bio upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici/e radionice bili su u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja.

Radionicu su vodili Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Nakon ljetne stanke iduća na redu će biti radionica o zagovaranju za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama koja će se održati 15. rujna.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content