Jučer je održana  online radionica pod nazivom „Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva“  na Cloud platformi Zoom.

Cilj radionice je bio upoznati sudionike sa svrhom praćenja (monitoringa) i vrednovanja (evaluacije) projekata i programa organizacija civilnoga društva. Također, tijekom radionice sudionici su bili upoznati s različitim metodama koje se koriste za praćenje i vrednovanje projekata i programa organizacija civilnog društva te sa sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan). Znanja i vještine stečene na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijem praćenju i vrednovanju projekata, ali i cjelokupnom radu organizacije.

Radionicu su vodili Tamara Fabac i Igor Bajok.

Radionica se provodi u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama a namijenjena je udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u različitim području organizacijskog razvoja i menadžmenta neprofitnih organizacija.

Skip to content