Dana 7. listopada 2022. u Osijeku, kao jedna od partnerskih organizacija na projektu sudjelovali smo na održanom skupu “Dugoročna vizija za ruralna područja EU-a – prema jačim, povezanim, otpornijim i naprednijim ruralnim područjima” i panel raspravi “Holistički pristup za održivi i pravedan ruralno/urbani razvoj”. Događanje je organizirano kao dio projekta SUSTINEO-Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost, u suradnji s Europskim gospodarskim i socijalnim odborom (EGSO).

Skupom, koji je bilo moguće pratiti i na daljinu, obilježen je Europski tjedan održivog razvoja koji za cilj ima poticanje i bolju vidljivost aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja.

Više informacija o konferenciji, dostupnim prezentacijama i snimci same konferencije možete pronaći OVDJE.

Projekt “SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost” ima za cilj povezivanje i umrežavanje udruga, lokalne samouprave i visokoobrazovnih institucija te jačanje kapaciteta za zajedničko djelovanje u provedbi održivog razvoja. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Skip to content