#64 InfoSMART donosi vam pregled 2021. godine, koja se nastavila u sličnom, ali ipak nešto manje zahtjevnom tonu od prethodne godine.

Ove smo godine uspjeli dodijeliti nagradu Volonteri godine uživo, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, ipak u nešto manjem broju no inače. Suorganizirali smo i dugogodišnju manifestaciju Hrvatska volontira u rujnu 2021., te ostali pozitivno iznenađeni velikim odazivom organizatora volontiranja, volontera i volonterki koji/e su se pridružili ovogodišnjoj manifestaciji.

Priveli smo kraju projekt Razmišljajmo održivo, ali i nastavili s temom održivog razvoja u sklopu projekta SUSTINEO. Radius V se dobro zakotrljao i dao nam priliku da propitujemo relevantne i važne teme u centru kojih je volontiranje.

Europski projekt EDUVOL koji se bavi učenjem, zalaganjem u zajednici polako ali sigurno privodimo kraju. Društveni centar Drenova dobio je pak prepoznatljiv i zaslužen izgled, a nikad nije bio bogatiji aktivnostima za zajednicu no sada. Osvrnuli smo se i na najnovije informacije o Fondu za aktivno građanstvo u Hrvatskoj.

I za kraj, donosimo vam najavu novog ciklusa radionica u sklopu programske suradnje SMART-a i Nacionalne zaklade, ali i jedan potpuno novi ciklus radionica za djecu i mlade koji će stvarati nešto potpuno novo i svoje.

Cijeli info SMART #64 možete pronaći ovdje.

Ugodno čitanje!

Skip to content