Skip to content
You are here: Početna
Poziv na radionicu Pisanje prijedloga projekta u Rijeci E-mail
Petak, 18 Studeni 2011
mrrak.gifPozivamo Vas na radionicu:
PISANJE PRIJEDLOGA PROJEKTA
koja će se održati u Rijeci, u srijedu, 30. studenoga 2011.  u prostorijama Udruge za razvoj civilnog društva SMART, Blaža Polića 2/IV, Rijeka

Radionica se provodi u okviru partnerskog projekta "Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta - MRRAK". Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade projektnih prijedloga te uključuje sljedeće teme:

•    što je sve potrebno napraviti  prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta
•    osnovni elementi koje svaki prijedlog projekta mora sadržavati
•    praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse
•    savjeti i upute

Uz osnovni trening materijal, moći ćete kupiti publikaciju «Korak po korak do uspješnog prijedloga projekta», po cijeni od 90,00 kn koja donosi primjere iz prakse s fokusom na male jednostavnije projekte, dajući konkretne savjete i smjernice s ciljem što jednostavnijeg usvajanja i unaprijeđenja znanja i vještina u području pisanja projektnih prijedloga. Kupnja publikacije nije obavezna.


Radionica će trajati jedan dan  u vremenu od 09,00 do 15,30 sati. Prisustvovanje radionici se NE plaća, a kako je interes za ovu tematiku izrazito velik, molimo Vas da se za radionicu prijavite samo ako ste u mogućnosti radionici u cijelosti prisustvovati.
 
Radionicu će voditi:
Zvijezdana Schulz Vugrin i Gordana Forčić

 

Za prisustvovanje na radionici može se prijaviti jedna osoba po organizaciji. Radionica se održava radi velikog interesa organizacija s riječkog područja te je ostalo još nekoliko slobodnih mjesta za sudjelovanje. Radionici će moći prisustvovati osobe koje se prve prijave, do popune kapaciteta (20 sudionika).

PRIJAVNICA

 
« Prethodna   Sljedeća »